duminică, 7 martie 2010

La cererea publicului: cum să faci colecții pe Farmville


Deh... unde dai și unde crapă... văd că mulți dintre vizitatori nutresc speranța fierbinte că vor afla de la mine "cum să faci colecții pe Farmville" ;;)
În fond, de ce nu? Tot e duminică, tot am zis că ne ocupăm cu "de-ale educației" pe-aici, așa că... hai să renunțăm astăzi la temele serioase și să facem nițicușă instrucție în ale  C.A.P.-ului online, cum îi mai zic io.:)

Menționez că am câștigat deja toate medaliile albastre (mai puțin pe cele de la Mistery Box, dar astea nu se pun, la mine), așa că... iată învățăturile mele către voi, dragilor!

So... ca sa faci multe colecții pe Farmville, tre' să respecți următoarele proceduri:

1. să ai cât mai mulți vecini, de la vreo sută în sus. De ce ? Iaca: 
      - cu cât te învecinezi cu mai multă lume, cu atât ai acces la mai multe colecții publicate
      - cu cît mergi în vizită pe la mai mulți, cu atât îți cresc șansele de a găsi piese de colecție pe la fermele  lor;

2. F5-ul e de bază! Stai înfipt în el, că altfel nu prinzi mai nimic din ce se publică! 

3. nu mai da OK când iei ceva, că te bagă în fermă și pierzi timpi prețioși complet aiurea! Da, da, da, zic bine ce zic - nu mai da OK, dă direct Home! Testează metoda și vei vedea că găsești în Gifts tot ce ai luat!

4. apropo de Gifts - ai grijă să-l ții cât mai gol, ca să nu te trezești că ai pierdut vreo talangă sau vreun centiped din cauză că aveai cutia plină!

5. încearcă să stai online cu prietenii tăi și dați-vă de știre când publicați câte ceva;

6. nu ezita să scotocești prin ouăle aurii - știu că, de regulă, găsești în ele numai găini, dar cu un strop de noroc poți să prinzi și multe piese de colecție la care =P~;

7. vezi că circulă linkuri cu... furăciuni - dacă ai vreun prieten iscusit în ale jocului și suficient de amabil cât să-ți trimită și ție mai o pană albastră, mai o foarfecă roșie, te-ai scos, ce să zic...
Alte întrebări? :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu